Man uit Limburg wint mooie prijs met sportweddenschap

Een man uit Limburg heeft afgelopen week een mooi geldbedrag gewonnen met een sportweddenschap. De man uit het dorpje Abshoven zette tien euro in op een weddenschap verdeeld over zeven voetbalwedstrijden, en zag zijn geld in een klap dik duizenden euro’s meer waard worden.

De man voorspelde goed dat het Nederlands elftal afgelopen maandag zou verliezen van Italië. Daarnaast had hij in zijn glazen bol gezien dat de Faeröer Eilanden, Jong Tsjechië zouden winnen, terwijl hij ook het gelijke spel tussen Duitsland en Spanje aan had zien komen. Tot slot wist gokte hij dat het Franse Lens voor een daverende stunt zou zorgen door Paris Saint-Germain te verslaan en had hij bij twee oefenwedstrijden nog de juiste winnaar voorspeld. De man kan zijn geluk niet op.

Puur geluk

De man geeft daarnaast aan dat hij al een tijdje actief is met het inzetten op voetbalwedstrijden. Hij speelt nooit echt meer hoge bedragen. Het tientje dat hij deze keer inzette was wel het maximale. Maar wat is het goed uitgepakt! We houden de identiteit van de man bewust geheim, omdat we niet willen dat hij lastig gevallen gaat worden. Iemand die zo’n pak geld heeft wordt natuurlijk opeens iedereens beste vriend! Wat de man met het geld gaat doen weet die niet precies. Wel weet hij dat hij zichzelf eens een keer lekker in de watten gaat leggen. Zo hoopt hij een keer uit te pakken door bijvoorbeeld een Gucci riem of een mooi Tommy Hilfiger shirt heren voor zichzelf te kopen.

Verder gokken

De man gaat lekker genieten van zijn geld, maar is zeker nog niet klaar met het gegok op sportwedstrijden. Hij geeft aan dat hij het gewoon voor de lol doet, en niet uit de hand laat lopen. De man vindt het leuk om een voetbalwedstrijd te kijken en écht voor iemand te kunnen zijn. Anders zijn voetbalwedstrijden negen van de tien keer maar saai en is het haast onmogelijk om de volledige 90 minuten vol te kijken. We willen de man hartelijk feliciteren met zijn mooie winst en wensen hem veel succes bij zijn volgende weddenschappen!

In Nederland is officieel gezien slechts één aanbieder van sportweddenschappen. Toch zijn veel gokkers ook op andere, veelal buitenlandse, goksites te vinden. Dit is aantrekkelijker, omdat je hier niet automatisch belasting betaalt over je winsten. Het is dus wel een risico, want officieel gezien mag het niet helemaal.

Geef een reactie