Jong en stijlvol de deur uit

Er zijn altijd van die dagen waarop je liever in bed blijft of op zijn minst de dag door wilt brengen in je pyjama. Prima natuurlijk. Maar de meeste dagen voelen we ons er goed bij om onszelf te verzorgen en daar hoort mooi aankleden natuurlijk ook bij. In deze blog vertel ik je hoe je je goed en mooi blijft voelen, ongeacht je leeftijd. Wat kan je helpen? En welke kleding geeft je een extra zetje? Lees je mee?

We willen allemaal wel jong blijven

Natuurlijk blijven we het liefst jong. In onze maatschappij heerst er nog steeds het idee dat de tekenen van ouderdom oncharmant zijn terwijl die juist een heel levensverhaal vertellen en passen bij de nieuwe fases. Ouder worden we allemaal en het is het mooiste als je daarmee vrede kan sluiten. Dat betekent niet dat je niks meer aan jezelf kan doen qua verzorging, het betekent dat we ons niet afzetten tegen de tekenen die bij het ouder worden komen kijken. Als je die grijze plukken liever weg verft, mag dat natuurlijk! Zo lang je ze maar niet afwijst als ze er toch tussendoor piepen. Zo wordt het niet pijnlijk voor jezelf.

Gezond leven is de sleutel

Door een gezond leven te leiden, houd je je lichaam scherp en vitaal. En ‘scherp en vitaal’ zijn toch kenmerkende woorden die we anders snel bij jonge mensen plaatsen. Gezonde voeding en genoeg water heeft een bewezen positieve uitwerking op de huid, het haar en de nagels. En een gewoonte van voldoende sporten, kan ervoor zorgen dat je lichaam er jonger uit gaat zien en meer aan kan.

Goed gevoel in een goede outfit

Of je nu nog jong bent of al wat ouder, er zijn merken die voor iedereen kleding maken. Natuurlijk kan je zomaar alles dragen als je dat wilt, maar het één staat toch flatteuzer dan het ander. Zo zijn zelfs de oudere merken bezig met vernieuwing. Versace heeft nu ook een prachtige kledinglijn die gericht is op jonger publiek. De kleding is vrolijker gekleurd en betreft stijlen die specifiek op jongere mensen worden gericht. Je kan deze lijn vinden onder de naam: Versace Jeans Couture. Liever een neutrale kledingstijl? Ga dan voor de elegante items in de Josh V collectie. Deze collectie is stijlloos en tegelijkertijd jong, zonder dat het een ouder persoon zou misstaan. Zeker niet zelfs, de kleding wordt er precies zo voor gemaakt.

Geef een reactie