Een Stedentrip naar Dublin met een kroegentocht

Houd je ervan om lekker op reis te gaan naar mooie steden? Bezoek jij elk jaar weer een ander land? Dan is een stedentrip Dublin misschien wel iets voor jou! De mooie hoofdstad wat gelegen ligt in Ierland is zeker een aanrader. Het is ook niet zo’n verre reis, want je bent er zo met het vliegtuig. Als echte Limburger ben je natuurlijk gek van carnaval. Met carnaval wordt lekker veel bier gedronken, dus je zult je zeker thuis voelen in Ierland. In deze bruisende stad zijn genoeg bekende Ierse pubs te vinden waar je lekker bier kunt drinken. Zo weet je zeker dat je een goede keuze zult gaan maken die goed bij jou als persoon aansluit.

Een lang weekend genieten

Als je van plan bent om op stedentrip Dublin te gaan, dan is het logisch dat je lekker met het vliegtuig gaat. Hierdoor heb je geen gedoe met urenlang rijden en kun je optimaal genieten van een paar goede dagen in Dublin. Vaak zul je een lang weekend doorbrengen in een mooie stad. Zo ook in Dublin. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om tijdens een vakantieperiode te gaan, maar dan zal het zeker drukker zijn. Het leuke aan een stedentrip zijn de bezienswaardigheden die je in een relatief korte tijd kunt bezoeken. 

Historie of toch een dagje shoppen

Iets wat je absoluut niet kunt missen als je een stedentrip Dublin gaat doen, is het bezoeken van het Dublin Castle. Dit kasteel staat al voor honderden jaren en is een historisch gebouw in Ierland. Houd je heel erg van shoppen? Vind je de combinatie van een dagje shoppen en lekker eten een echt feestje? Dan is de beroemde Grafton Street zeker wat voor jou. Door de vele winkeltjes en restaurantjes heb je zeker een volle dag plezier. Ierland staat zeker bekend om het lekkere bier, maar er zijn dus absoluut ook andere mooie activiteiten die je kunt ontdekken in Dublin.

Bier drinken met je vrienden

In Dublin zijn genoeg historische gebouwen te bezoeken. Houd je van een beetje variatie en vind je een park erg leuk? Dan zou je heel goed het stadspark St. Stephen’s Green kunnen bezoeken. Het is absoluut een spektakel om hier doorheen te lopen. Als je met een stel Limburgse vrienden op stap bent, dan kan een typische Ierse kroegentocht natuurlijk niet ontbreken. De iconische Ierse pubs zijn erg leuk om te ontdekken. Kortom, er zijn genoeg bezienswaardigheden waar je naartoe kunt gaan in Dublin. 

 

Geef een reactie