Een nieuwe auto leasen met BKR notering?!

Als ZZP-er heb je vrijheid en werk je niet voor een baas, maar je bouwt bijvoorbeeld ook geen pensioen op en valt niet onder de ziektewet regeling. De ervaring blijkt ook dat geld lenen bij een bank voor je hypotheek of investeringen vaak onmogelijk zijn.

Mijn werk bestaat uit adviezen geven en uitvoeren van technische ondersteuningen bij bedrijven door het hele land. Ik zit in de IT sector. Zo werk ik in Utrecht, Zwijndrecht, Rotterdam, Eindhoven maar ook in Amersfoort, Amsterdam en Groningen. De zaken gaan steeds beter en heb vertrouwen op kunnen bouwen bij mijn klanten. Alleen werd ik er op gewezen dat het werk wat ik leverde niet gelijkwaardig was aan de auto die ik reed. Ik had wel een net autootje maar de klanten waren van een bepaalde status en moest eigenlijk dat laatste puntje van mezelf echt upgraden. Het kon gewoon niet meer.

Maar wat waren mijn opties? Kopen ging niet want daar is de winst nog niet groot genoeg voor. Leasen was onmogelijk omdat ik een BKR notering had vanwege geleend geld om mijn bedrijf te starten. Huren was interessant als ik een stuk minder had gereden en een Greenweels viel om die zelfde reden ook af. Toch werd ik door een klant getipt om te gaan short leasen. Dit is iets wat zij zelf ook deden en zij konden daar hun auto leasen zonder BKR-toetsing

Te mooi om waar te zijn.

Mij werd altijd geleerd dat wanneer iets te mooi leek om waar te zijn dan was dit negen van de tien keer ook het geval, maar wilde het toch wel even uitzoeken natuurlijk. Niet te geloven. Het was toch mogelijk en ze hadden van alles. Van personen auto's tot koel- en bestelwagens. Ik ging voor de personen auto en rijd nu een super mooie Volkswagen E-Golf. Ik rijd dus mooi stylish en zelfs elektrisch vol trots naar mijn klanten toe en voel dat de werk kwaliteit nu op dezelfde lijn ligt als mijn voorkomen.

 

 

 

Geef een reactie