Droogijs? Dat is toch gewoon rook op de grond?!

Het leukste feestje ben jezelf althans dat zei mijn moeder altijd.

Misschien is dat wel een beetje zo’n standaard moeders uitspraak nu ik er over nadenk. Net als moeders hun kinderen altijd knap vinden en dat zou betekenen dat er geen lelijke mensen rondlopen. Nou jij weet net als ik… Da’s mooi niet waar.

Wel geloof ik dat je van grote invloed bent op de herinnering van een feestje. Regel je de boel, kleed je het leuk aan? Hoe is je instelling; is alles leuk en mogelijk of is alles helemaal ruk?! Gevalletje glas half vol of half leeg. Wij wilden onlangs een feestje geven met alles er op en eraan omdat we een reünie hadden van de grote vrienden groep waarin we zijn opgegroeid plus aanhang. We verwachtte zo’n 50 mensen. De locatie hadden we al maar dat was een kale ruimte. De bar was wel al geregeld maar we wilden wat leuke lichten en techniek om een dj te laten draaien en misschien wat live acts neer te zetten. We hadden als groep een choreografie die we vroeger eens als grap in elkaar hadden gezet waarmee we wilde optreden. Een van mijn vrienden riep dat hij persé zo’n rook machine wilde waarbij de rook op de vloer bleef hangen. Dat was altijd zo vet op televisie. 

Dry ice, ice baby!

Maar we kwamen er achter dat dit geen rook is maar droogijs! Ik hoor nog steeds de reactie van die vriend van me: “Droogijs? Dat is toch gewoon rook op de grond?!”. Gelukkig kwamen we er door wat filmpjes op te zoeken achter dat het dat het geen rook machine kon zijn want rook gaat omhoog en blijft niet liggen op de grond. We wisten nu wat het was maar nu bleek de échte vraag; Waar kun je droogijs kopen? Dat kon toevallig gewoon bij het bedrijf waar ook licht en geluid vandaan konden huren. Ze maakte het zelfs gewoon binnenshuis.

You're as dry as ice

Het feest was weergaloos en het droogijs effect was fantastisch. De met telefoon gemaakte filmpjes waren net zo vet als hoe ze dat doen op televisie. Missie geslaagd ondanks onze choreografie door sommige nog wel iets beter mocht worden gerepeteerd, waaronder ikzelf haha.

Beurs

bezig met de perfecte beurs stand of ben jij zelfs bezig met het organiseren van een complete beurs? Wij helpen je graag verder en denken graag mee over oplossingen! Bekijk hier wat Luxonos voor jou kan betekenen!

Geef een reactie