Dames- en herenschoenen

Sinds ik jong ben vind ik het al heel belangrijk dat schoenen er goed uit zien. Terwijl mijn ouders gewoon goedkope gympen voor mij wilden kopen, achteraf gezien logisch omdat ik er binnen een hele korte tijd weer uitgroeide. Maar in mijn ogen toen heel onterecht en daar kon ik als klein meisje al heel boos om worden. Ik schopte in de winkel een hele show totdat ik mijn favoriete schoenen kreeg van mijn ouders. Ik vond schoenen zelfs veel belangrijker dan speelgoed. Dit begrepen niet veel vriendinnen, totdat we ouder werden. Toen kwamen ze bij mij al snel voor advies. Ik kreeg vooral veel vragen over mijn Via Vai damesschoenen. Veel vriendinnen maar ook familie leden vonden die echt hele mooie schoenen. 

Favoriete schoenen

Ik kan ze alleen maar gelijk geven, VIA VAI schoenen zijn namelijk onmisbaar in elke kledingkast. Ze komen in veel verschillen soorten maar zijn van bijna alle schoenmarkten thuis. Ze hebben geweldige enkel laarsjes in zwart leer, maar ook stoere sneakers die onder elke spijkerbroek staan. Mijn persoonlijke favoriet zijn de bruine damesboots. Deze zijn lichtbruin en hebben een stoer uiterlijk. Het fijne aan VIA VAI schoenen vind ik dat ze altijd mooie materialen gebruiken en de afwerking met veel precisie plaatsvind. Hierdoor ben ik altijd verzekerd van een schoen met perfecte pasvorm en goede kwaliteit. De schoenen zijn vaak ook te herkennen aan de casual uitstraling en de prachtige natuurlijke kleuren. Zo vind ik dat ook bij mijn favoriete bruine damesboots. 

Leuke schoenen voor heren

Laatst kwam er voor het eerst een mannelijke vriend van me naar mij toe om advies over schoenen te vragen. Omdat ik mij normaal gesproken vooral met vrouwenschoenen bezighoud was dit wel even omschakelen voor mij. Er kwam wel direct een merk in mijn gedachte naar boven, dat is Veja heren. Dit is het nummer één duurzaam schoenenmerk. Ze maken gave sneakers en deze worden uitsluitend gemaakt van biologische verantwoorde producten, zoals eco-katoen, wild rubber en plantaardig gelooid leer. Er zijn zelfs een aantal volledige vegan shoes van VEJA op de markt. Ik wist dat mijn vriend ook heel milieubewust probeert te leven dus dit lijkt mij het perfecte merk voor hem. De sneakers zijn namelijk ook nog eens heel hip en minimalistisch met het kenmerkende V-logo. Dit zijn dus ook de perfecte herenschoenen om elke dag te dragen. Ik heb dit merk daarom ook aan mijn vriend aangeraden en we zijn meteen samen de stad in te gaan om een mooi paar sneakers uit te zoeken. 

Geef een reactie