Alles over Limburg vind je in dit artikel

Ga je naar Limburg toe, woon je in Limburg of heb je een bedrijf in Limburg? Wij hebben allerlei verschillende uitstapjes en handige dingen in dit artikel voor jou gezet zodat jij je niet hoeft te vervelen en dat je gemakkelijk alles kan regelen op zoals persoonlijk als zakelijk gebied.

Sportief en acties

Limburg is dé plek om lekker te gaan wandelen, fietsen, mountainbiken enz. Limburg is een plek met veel heuvels en prachtige gebieden die je door verschillende landschappen brengt. Er zijn ontzettend veel routes, en rondes te vinden online. Voornamelijk in Zuid-Limburg vind je prachtige routes. Je kan zelfs een uitstapje over de grens maken naar bijvoorbeeld, Duitsland of België.

Leuke steden om te bezoeken

Steden als Simpelveld, Epen, Baarlo, Thorn en Valkenburg zijn populaire plekken in Limburg. Je vind hier prachtige oude gebouwen en daar omheen prachtige landschappen. De steden hebben vaak allemaal online reisgidsen waardoor langs prachtige gebouwen en leuke audiotours kunt lopen door de steden heen. In Valkenburg heb je ontzettend veel terrasjes en leuke activiteiten om te doen. Denk bijvoorbeeld aan een rodelbaan, een lift naar boven toe en nog veel meer!

Daarnaast heb je natuurlijk nog de grote stad Maastricht. Eén van de mooiste steden van heel Nederland. De stad strekt veel (binnenlandse) toeristen en daardoor is het extra gezellig.

Daarnaast heeft Maastricht een waanzinnig grottenstelsel. Ga een stap terug in de tijd en beleef de ondergrondse geschiedenis tijdens een spectaculaire tocht door verschillende grotten. Enthousiaste gidsen nemen je maar al te graag mee naar Fort Sint Pieter, Grotten Zonneberg en de Grotten van de Sint Pietersberg. Eenmaal terug buiten geniet je van een prachtig uitzicht over de stad en wandel je binnen no time weer terug naar het centrum. In het centrum kan je heerlijk genieten van de verschillende terrasjes en kan je overal terecht. Daarnaast is het super gezellig en leuk om lekekr te gaan shoppen in Maastricht, waardoor je ook nog is met wat leuke spelletjes thuis komt.

Limburg voor bedrijf

Limburg heeft veel ondernemersinitiatieven, voornamelijk op horecagebied heb je verschillende mogelijkheden. Daarnaast is het slim om als bedrijf ook zakelijk je praktische dingen te regelen. Denk bijvoorbeeld aan het afval dat weggebracht moet worden. Dit kan in je Limburg ook makkelijk laten regelen door een vuilcontainer te huren. Je afval wordt dan regelmatig (kan je zelf aangeven) opgehaald, waardoor jij er geen omkijken meer naar hebt.

Geef een reactie