Alle tijd om te gaan klussen

Vanwege de maatregelen om de verspreiding van het corona virus te voorkomen, werken velen onder ons nu noodgedwongen thuis en is het even niet mogelijk om in grote gezelschappen samen te zijn. En nu ik meer thuis ben, heb ik ook weer meer tijd om te gaan klussen in mijn woning. Zo wilde ik al heel graag mijn badkamer aanpakken en daar is het nu eigenlijk wel de uitgelezen mogelijkheid voor. Ik woon in een authentiek huis met veel industriële kenmerken en daar heb ik mijn interieur ook een beetje op afgestemd. Daarom leek het mij ontzettend gaaf om ook de nieuwe badkamer in een industriële stijl te maken. Gelukkig kon ik genoeg inspiratie opdoen en waren er voldoende leuke voorbeelden van industriële badkamers. Nadat ik genoeg ideeën had en een plan had gemaakt, was het tijd om aan de slag te gaan.

Tijd om te beginnen

Ik heb genoeg tijd en moeite besteed aan de voorbereiding van mijn nieuwe badkamer. Een uitgewerkt plan, veel inspiratie, genoeg ideeën en voldoende tijd om er iets moois van te gaan maken. Het was de hoogste tijd om te beginnen en dat was het slopen en het afbreken van mijn oude badkamer. Met wat hulp van een aantal vrienden was dat al in een paar dagen gelukt. Daarna kon ik mijn producten gaan bestellen. Gelukkig had ik al een gevulde wenslijst met producten die ik nodig ging hebben. Nadat ik mijn wenslijst en nog wat producten had besteld en opgehaald, kon ik beginnen met het inrichten van mijn nieuwe badkamer. Ik heb ervoor gekozen om veel beton en staal te gebruiken, want dat past bij de industriële stijl die ik in gedachten had. En gelukkig kreeg ik ook hulp van een aantal vrienden bij het verbouwen van mijn badkamer. Al snel zaten alle grote spullen op hun plek en kon ik beginnen met de verschillende accessoires.

De kers op de taart

Het komt vaak voor dat men niks doet met de verlichting van de badkamer en het normale licht dat er al in zat er ook in laat zitten. Maar zo dacht ik er niet over, want ik ben aan de slag gegaan met led verlichting. Naar mijn mening is de badkamer juist een goede plek om iets te doen met sfeervolle led verlichting. Ik heb ervoor gekozen om led dowlights te kopen en deze te monteren over het gehele plafond. Het licht kan in alle soorten kleuren van de regenboog en ik kan het heel eenvoudig aanpassen met een afstandsbediening. Het is echt een aanrader om led verlichting te plaatsen in je badkamer. Op die manier kom je nog beter tot je rust en ontspanning.

Geef een reactie