3 tips voor een overgetelijk personeelsfeest

Ben je van plan om binnenkort een personeelsfeest te organiseren voor jouw bedrijf?Het is natuurlijk leuk voor jou en je collega’s als dit een dag wordt die jullie niet meer zullen vergeten. Om dit te realiseren heb je wat organisatie talent nodig, en een flinke dosis creatieve inspiratie. Wil je van jullie personeelsfeest een geslaagde. en vooral onvergetelijke dag maken? Lees dan deze tips voor een geweldig personeelsfeest.

Themafeestjes doen het altijd goed

Werk je in een jong bedrijf dat niet vies is van een feestje? Dan is een themafeestje een personeelsfeest waar je de plank niet snel bij misslaat. Je kunt hiervoor een locatie afhuren, en deze van te voren helemaal versieren in het thema van je feest. Bepaal natuurlijk ruim van te voren voor welk thema je kiest, zodat je genoeg tijd hebt om voor te bereiden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een apres ski thema feestje, carnaval thema, 70’s thema of een White Party. Bij deze thema’s is het natuurlijk de bedoeling dat alle collega’s verkleed komen naar het personeelsfeest. Willen jullie niet verkleden? Kies dan voor bijvoorbeeld een beach party, waarbij je een strandtent kunt afhuren.

VR-experience

De virtual reality trend blijft voortzetten, ook in de entertainment business. Tegenwoordig kun je ook hele leuke personeelsfeestjes organiseren met VR. Je kunt hiervoor naar een locatie gaan, maar ook op kantoor blijven en daar met iedereen een VR spel spelen. Hiermee kun je heel veel verschillende dingen doen, zoals een spel tegen elkaar spelen. Ook voor de mensen die niet eens mee doen is dit erg vermakelijk, om alle collega’s met van die brillen zien rond te lopen en raar te doen.

Een spannende escaperoom

Een escape room is een goed personeelsfeestje als je naast plezier hebben ook een beetje wilt werken aan de teambuilding. Door met een groep een escape room te doen leer je goed samen te werken, en krijg je inzichtelijk wie een natuurlijke leider is, en welke collega liever volgt. Ook is de spanning en het samen ontsnappen een goede teambuilding manier. Na afloop kunnen jullie lekker eten met zijn allen en napraten over wat er gebeurd is.

Personeelsfeestjes gaan om het hebben van plezier met elkaar, en om het team te verbinden. Probeer dus tijdens dit uitje niet al te veel over werk te praten en helemaal in het moment te zitten! Op die manier hebben jullie vast een geweldige dag met elkaar.

Geef een reactie